Ana Sayfa   |    Eker Lokantası   |    Ä°letiÅŸim   |    ENGLISH 

Paket ve Gel-Al Servisi: 0-264-582 79 77   
Eker Lokantası @ Sapanca   

Eker Lokantası

Eker Lokantası


11 Mart - 10 Nisan tarihleri arasında hizmete kapalı olacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

KuruluÅŸ Tarihi: 1976
Konum: Sapanca ilçe merkezi, Sapanca Belediyesi karşısı
Çalışma Saatleri: 11:00 - 22:00 (Pzt hariç)
Servis Bölgesi: Sapanca ve Kırkpınar
Telefon: 0-264-582 79 77

AMACIMIZ: Çevreye saygılı, sağlıklı ve hijyen şartlarına uygun bir ortamda, en kaliteli malzemeyi kullanarak, lezzetli yemekler üretmek, aşırı kar amaçlamayan dürüst ticari anlayışla maksimum müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

HEDEFİMİZ: Yemek kalitesinin mükemmelliği ve sürekliliğini birbirine güvenen ve saygı duyan eğitilmiş personel ve kaliteli tedarikçilerle, müşterek, içten ve özverili çalışma ile sağlamaktır.

Menümüzde her gün değişen Türk mutfağının klasikleşmiş Pastırmalı Kuru Fasülye, Nohut, Ispanak, Bamya, Pırasa, Taze Fasülye, Karnıyarık, İzmir Köfte, Fırın Köfte, Tas Kebap gibi sulu yemeklerine ek olarak Beşamel Soslu Elbasan Tava, Saç Kavurma, Kadınbudu Köfte, Dana Tandır, Arnavut Ciğeri, Kuskuslu Büryan Kebabı, Patlıcanlı Kuzu Sarma, Fırında Şehriyeli Kuzu Güveç, Hünkar Beğendi gibi spesiyel yemekleri bulunmaktadır.

Izgara çeşitlerine ek olarak Adapazarı yöresine özel "Islama Köfte" miz iddialı olduğumuz damak tatları arasında başı çekmektedir. Müessesemiz sizlerin sağlığına önem vermekte ve en kaliteli malzemeleri kullanmaktadır. Yemeklerimizde kolestrolleri sıfır olan ayçiçek yağı, zeytinyağı ve isteğe bağlı rahya vermesi için (yoğurtlu kebap ve pilav gibi) az miktarda tereyağ kullanmaktayız. Etlerin yağ ve sinirlerini temizlenip, mevsimin taze sebzeleri günlük olarak getirip sunmaktayız. Yemeklerimizde kullandığımız malzemelerimizden örneğin kuru fasülye Erzincan'dan, pirinç Bafra'dan, ayran Mustafakemalpaşa'dan; dana etlerimiz Taraklı-Mudurnu-Göynük bölgesinde doğal ortamlarda bakılan hayvanlardan, kuzu etlerimiz Balıkesir'den özel ve bütün olarak olarak getirtilmekte; kompostolardaki meyveler ise bahçelerimizden taze olarak toplanmaktadır.

Eker Lokantası Türk mutfağını, kültürünü damak tadı ve göz zevkiyle "40 yıldır" sizlere sunmanın haklı gururuyla, Sapanca'ya yolu düşen tüm misafirlerimizi lokantamızda ağırlamaktan büyük onur duyacaktır.

 


Tasarım & Uygulamalar: İstanbulNet